Ismerj meg

25 éve kezdtem festeni, akkoriban főleg akril képeket. Szeretem a nagy méretű alkotásokat, a dinamikus színeket és az impresszionista stílusjegyeket. Munka és számos diploma mellett hol több, hol kevesebb időm jutott a művészetekre, azonban mindig jelen volt életemben az alkotás valamilyen formában, mint az önkifejezés és kreativitás eszköze.

Ahogy gyermekeim cseperedtek és több időm maradt, üvegművészetet tanultam: olvasztásos üvegtechnikát, ékszerkészítést és Tiffany üvegtárgyak készítését. Ennek keretében ismerkedtem meg egy speciális anyaggal, mely egy nagy kötésszilárdságú ipari ragasztó, amit színező pigmentekkel elegyítek. Ezzel a technikával készülnek hidegzománc képeim, melyek egyedülállóak az országban.

Az anyag rideg, nehezen megmunkálható, mégis különleges tulajdonsága miatt teret enged a mozaik technika által nyújtott színes, rugalmas kifejezési módoknak. Az alkotásokba épített töredezett anyagok, fémek, gyöngyök, kristályok, a saját magam által olvasztott egyedi üvegek élettel töltik meg a képeket. A merész és élénk színek, a fényes felületek, a térből kinyúló anyagok dinamikája mozgalmas és eklektikus hatást keltenek, így a szemlélő egy igazán színes, dinamikus és változatos világot ismerhet meg az alkotásokon keresztül.

Ha megtetszett egy téma, színvilág vagy hangulat keress bátran, és az általad megadott méretben egyedileg elkészítem a Te enteriőrödhöz illő alkotást.

Kiállítások

2022. 05. 05.    Montázs Art Café      Mozaik kapcsolatok – önálló kiállítás